Homemade

Wanneer je plaats maakt voor je passies, wanneer je familietradities (her)ontdekt, wanneer je leeft met open zintuigen, ontstaan wonderbaarlijke dingen.

We zijn zo trots op onze Port d'Anvers: een overheerlijke elegante notenwijn, die herinnert aan portwijn, en die elk zoet of zout dessert een trapje hoger brengt. 

Onze Vin d'Orange verbaast keer op keer. Dit verrassend bitterzoet aperitief drink je koud, on the rocks, of als basis voor een tintelende cocktail. 

En dan is er ons Very Nice Vegan Ice. Je hoeft voor deze delicatesse geen speciale overtuigingen aan te hangen. Houden van lekker eten en pure smaken volstaat. 

 

We zijn bijzonder enthousiast over onze F&B projecten en doen niets liever dan ze met jou delen. 

20-11-17-4232.jpg

Port d'Anvers

Elegante notenwijn

Just the thing for a nut like you

41412402_2059900857394581_51391883010847

Very Nice Vegan Ice

Heerlijk licht vegan ijs in 4 smaken

paviljoen7_vin d'orange_label_bottled600

Vin d'Orange

Verleidelijk bijdehands bitterzoet aperitief

 
HipstamaticPhoto-533597230.040199_edited

Port d'Anvers

Just the thing for a nut like you

Indien je vreugde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen.

PYTHAGORAS (Grieks filosoof en wiskundige 580 v.C. - 504 v.C. )

Dit elegante digestief, op basis van walnoten, werd samengesteld met respect voor het beste wat de natuur te bieden heeft. Het recept werd in onze familie gekoesterd en van generatie op generatie doorgegeven. 

Goed om weten: met elk flesje steun je een Antwerps goed doel.

We zijn volop bezig met het vermarkten van dit product. In tussentijd kan je Port d'Anvers rechtstreeks bij ons bestellen

 

Very Nice Vegan Ice

Elk jaar, voor mijn verjaardag, trakteert mijn man me op een feestelijke citytrip. Dat jaar liepen we verloren in de straten van Wenen en kwamen we op ons pad een uiterst charmante ijszaak tegen. Het ijs dat ze daar schepten bleek 100% vegan te zijn en was in 1 woord: verrukkelijk! Zo lekker en zo licht verteerbaar. Dat ijs deed een mens werkelijk deugd. Wie had dat gedacht?!

 

Omdat we van alles dat meer dan goed is ons werk willen maken, gingen we zodra terug thuis,  zelf in onze keuken aan de slag. We verdiepten ons in the art of ijsjes maken, experimenteerden erop los, verbeterden en herzagen allerlei samenstellingen en kwamen uiteindelijk bij het allerlekkerste basisrecept. Vanuit dat basisrecept hebben we 4 smaken op punt gesteld. 

 

Ben je benieuwd? Ook zin in zo'n lekkernij? Momenteel zijn deze ijsjes te verkrijgen, bij ons om de hoek, bij De Broodnatie. Je kan ze ook rechtstreeks bij ons bestellen.

 

Link naar De Broodnatie

41412402_2059900857394581_51391883010847
 
HipstamaticPhoto-558111876.198828_edited

Vin d'Orange

De zon in een flesje

Emoties en eigenschappen die geassocieerd worden met oranje zijn energie, vitaliteit, seksuele kracht, blijdschap, creativiteit, motivatie, optimisme en een algeheel gevoel van welzijn. Sterke veerkracht en incasseringsvermogen. Leven in het nu, de behoefte om de vitaliteit te uiten in creativiteit.

 

We zijn Madame Amandine eeuwig dankbaar voor haar gulheid om dit recept door te geven aan één van de mooiste vrouwen die ik ken, en die het vervolgens aan ons doorgaf. 

Geniet van deze heerlijke, licht bittere, licht zoete citruswijn, typisch geschonken in de zomer, on the rocks, of in apertief-stijl in een gekoeld klein glaasje. Vin d'Orange kan je ook als basis gebruiken voor tintelende cocktails in plaats van Lillet of zoete Vermout. 

      

Wees echter gewaarschuwd: dit drankje is krachtig en even verleidelijk als de vrouwen dit het voor jou hebben samengesteld.  

We zijn volop bezig met het vermarkten van dit product. In tussentijd kan je Vin d'Orange rechtstreeks bij ons bestellen